Είστε εταιρία πληροφορικής και θέλετε τιμές χονδρικής; Κάντε την εγγραφή σας τώρα κάνοντας κλικ εδώ!

Microsoft Office 2016 Home & Student Ηλεκτρονική Άδεια

-13% Microsoft Office 2016 Home & Student Ηλεκτρονική Άδεια

Χρόνος παράδοσης: 5-30 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    

    


Γράφοντας κείμενα, σχεδιάζοντας παρουσιάσεις, δημιουργώντας υπολογιστικά φύλλα, διαχειρίζοντας λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και γράφοντας σημειώσεις - όλα αυτά είναι εφικτά και δυνατά με το Microsoft Office Home and Student 2016. Αξιοποιήστε πλήρως τη σειρά λογισμικού οργανώσεως γραφείου της Microsoft, Office Suite. Το Microsoft Office 2016 Home and Student είναι ιδανικό όχι μόνο για τους απαιτητικούς χρήστες που εργάζονται από το σπίτι, αλλά και για τις μικρές επιχειρήσεις. Περιλαμβάνονται τα δημοφιλή προγράμματα του Office Word, Excel, PowerPoint, Outlook και, για πρώτη φορά, το OneNote. 


Κύρια Χαρακτηριστικά στο Microsoft Office 2016 Home and Student:

• Πρόσβαση μέσω του διαδικτύου σε χιλιάδες επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα (online templates)

• Το κείμενο και τα γραφικά έχουν βελτιστοποιηθεί για τις οθόνες Retina και θα εμφανίζονται πιο έντονα από ποτέ.

• Οι γνωστές, στους χρήστες, χειρονομίες (multi-touch gestures), διευκολύνουν την πλοήγηση σε έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις.

• Η διαισθητική διάταξη των λειτουργιών στη νέα κορδέλα σας επιτρέπει να εκτελέσετε γρήγορα όλες τις εντολές που θέλετε στο Microsoft Office 2016 Home and Student.


Outlook, κάτι περισσότερο από τη διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διαχειριστείτε εύκολα τα e-mail σας, τα στοιχεία επικοινωνίας, τις συναντήσεις και τις εργασίες σας στο Outlook. Η υποστήριξη push-μηνυμάτων στο Microsoft Office 2016 Home και Student διατηρεί τα εισερχόμενά σας ενημερωμένα. Μετακινήστε παλαιότερα μηνύματα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου σε online αρχεία(στο διαδίκτυο), έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χώρο για νέα εισερχόμενα μηνύματα. Τοποθετήστε τα ημερολόγια το ένα δίπλα στο άλλο και κάντε τα ραντεβού σας πιο αποτελεσματικά.


Νέες δυνατότητες σε Word, Excel και PowerPoint

Η νέα καρτέλα “Σχεδίαση” δίνει στο Word γρήγορη πρόσβαση στα στοιχεία σχεδίασης, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό έγγραφο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Με τη βελτιωμένη δυνατότητα κοινής χρήσης και τη δυνατότητα να αφήνετε σχόλια στο κείμενο, το Microsoft Office 2016 Home and Student καθιστά ακόμα πιο εύκολη τη συνεργασία σας σε διαμοιραζόμενα έγγραφα. Επίσης η επιλογή Insights σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Bing για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα συμφραζόμενα κατά την επεξεργασία του κειμένου σας.


Στο Excel, η λειτουργία “Συνιστώμενα Διαγράμματα” σάς βοηθά να βρείτε το καλύτερο γράφημα για τα δεδομένα σας. Ο Συγκεντρωτικός Πίνακας(PivotTable) αναγνωρίζει τα πρότυπα σε μεγάλες ποσότητες δεδομένων και απλοποιεί την αξιολόγηση και την επεξεργασία των δεδομένων. Χάρη στη βελτιωμένη γεννήτρια φόρμουλας μπορείτε γρήγορα να δημιουργήσετε ειδικές φόρμουλες για τις ανάγκες σας.


Στο Microsoft Office 2016 Home and Student, χρησιμοποιήστε τη βελτιωμένη προβολή του Presenter στο PowerPoint για να παρακολουθείτε τα πάντα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Κρατήστε σημειώσεις, ορίστε ένα χρονοδιακόπτη και βλέπετε πάντα την επόμενη διαφάνεια στην προεπισκόπηση. Οι ακροατές, από την άλλη πλευρά, θα δουν μόνο την προβολή της τρέχουσας παρουσίασης. Ενσωματώστε τις κινούμενες εικόνες στην παρουσίασή σας και αλλάξτε το σχέδιο με ένα μόνο κλικ μέσω της επιλογής "Παραλλαγές Σχεδιασμού".


Microsoft Office Home and Student 2016  - Τώρα και με το OneNote

Για πρώτη φορά, με την αγορά του πακέτου Microsoft Office 2016 Home and Student, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε το ψηφιακό σημειωματάριο OneNote for . Παρακολουθήστε όλες τις σημειώσεις σας, προσθέστε φωτογραφίες, συνδέσμους και άλλα στοιχεία εκτός από το κείμενο και αντιστοιχίστε κατηγορίες στις εγγραφές σας.


Παντού δικτυωμένοι με την υπηρεσία Cloud

Ο κόσμος της εργασίας μας γίνεται όλο και πιο “κινητός” και εδώ και πολύ καιρό, δεν έχουν όλοι οι εργαζόμενοι έναν σταθερό χώρο εργασίας, για να μπορούν να συναντιούνται. Με την υπηρεσία cloud OneDrive και το Microsoft Office Home and Student 2016, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ευέλικτο χώρο εργασίας ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να μοιράζεστε ή να συνεργάζεστε στα ίδια έγγραφα με οποιονδήποτε και οπουδήποτε. 

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: O16HS
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 149,90€
  • 129,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 104,76€

Διαθέσιμες Επιλογές

από τεχνικό της kounasoft.gr