Είστε εταιρία πληροφορικής και θέλετε τιμές χονδρικής; Κάντε την εγγραφή σας τώρα κάνοντας κλικ εδώ!

Microsoft SQL Server 2016 Standard

-24% Microsoft SQL Server 2016 Standard

Χρόνος παράδοσης: 5-30 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    


Ο SQL Server 2016 Standard Edition παρέχει βελτιωμένη διαθεσιμότητα και δυνατότητα κλιμάκωσης για έως και 24 πυρήνες. Οι σύγχρονες αναφορές μετασχηματίζουν δεδομένα και παρέχουν χρήσιμες γνώσεις. Χρησιμοποιήστε την ενσωμάτωση ανοιχτού κώδικα R για προηγμένη ανάλυση.

Τεχνολογίες του SQL Server:
Μονάδα βάσης δεδομένων ( Database Engine )
Η μονάδα βάσης δεδομένων είναι η βασική υπηρεσία αποθήκευσης, επεξεργασίας και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων. Η μονάδα βάσης δεδομένων επιτρέπει την ελεγχόμενη πρόσβαση και την ταχεία επεξεργασία συναλλαγών για να ικανοποιήσει  τις απαιτήσεις των πιο απαιτητικών εφαρμογών επεξεργασίας δεδομένων στην εταιρεία σας. Η μονάδα βάσης δεδομένων παρέχει επίσης μια ποικιλία υποστήριξης για τη διατήρηση της υψηλής διαθεσιμότητας.

R Services
Οι Microsoft R Services προσφέρει διάφορους τρόπους ενσωμάτωσης της δημοφιλούς γλώσσας R στις επιχειρηματικές ροές εργασίας. Οι (υπηρεσίες) R Services (In-Database) ενσωματώνουν τη γλώσσα R με τον SQL Server, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να δημιουργείτε, να ανακατασκευάζετε και να αξιολογείτε τα μοντέλα καλώντας αποθηκευμένες διαδικασίες Transact-SQL. Ο Microsoft R Server παρέχει κλιμακούμενη υποστήριξη για το R στην επιχείρηση σε πολλές πλατφόρμες και υποστηρίζει πηγές δεδομένων όπως: Hadoop και Teradata.

Υπηρεσίες Ποιότητας Δεδομένων ( Data Quality Services )
Οι SQL Server Data Quality Services (DQS) παρέχουν μια λύση καθαρισμού δεδομένων που βασίζεται στη γνώση. Το DQS σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια βάση γνώσεων και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε αυτή τη βάση γνώσεων για τη διόρθωση δεδομένων και τη κατάργηση αντιγράφων (deduplication) για τα δεδομένα σας με τη βοήθεια υπολογιστών και διαδραστικών μέσων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες δεδομένων παραπομπής που βασίζονται σε υπολογιστικό σύννεφο (cloud-based) και να δημιουργήσετε μια λύση διαχείρισης δεδομένων που να ενσωματώνει το DQS με υπηρεσίες SQL Server Integration Services και Master Data Services.

Υπηρεσίες Ενσωμάτωσης ( Integration Services )
Οι Integration Services είναι μια πλατφόρμα σχεδιασμού λύσεων υψηλών επιδόσεων για την ενσωμάτωση δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των πακέτων Data Warehouse για την εξαγωγή, μετατροπή και φόρτωση δεδομένων (ETL).

Υπηρεσίες Πολύτιμων Δεδομένων ( Master Data Services )
Οι Master Data Services είναι η λύση SQL Server για διαχείριση των πλέον πολύτιμων δεδομένων. Μια λύση βασισμένη στις Master Data Services διασφαλίζει ότι η αναφορά και η ανάλυση βασίζονται στις σωστές πληροφορίες. Με τις Master Data Services, δημιουργείτε ένα κεντρικό αποθετήριο δεδομένων μεγάλης αξίας και διαχειρίζεστε μια καταγραφή αυτών των δεδομένων που μπορούν να παρακολουθούνται και παράλληλα να διασφαλίζονται οι όποιες αλλαγές έχουν υποστεί με την πάροδο του χρόνου.

Υπηρεσίες Ανάλυσης ( Analysis Services )
Οι Analysis Services είναι μια πλατφόρμα για αναλυτικά δεδομένα και ένα σύνολο εργαλείων επιχειρηματικής ευφυΐας (business intelligence toolset) για άτομα, ομάδες και οργανισμούς. Οι σχεδιαστές διακομιστών και πελατών υποστηρίζουν τις παραδοσιακές λύσεις OLAP, νέες λύσεις µοντελοποίησης πινάκων και λειτουργίες αυτοεξυπηρέτησης για ανάλυση και συνεργασία με το PowerPivot, Excel και ένα SharePointServer-περιβάλλον. Οι AnalysisServicesπεριλαμβάνουν επίσης DataMining, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε τα μοτίβα (patterns) και τις σχέσεις που είναι κρυμμένα σε μεγάλους όγκους δεδομένων.


Αντιγραφή ( Replication )
Το Replicationείναι ένα σύνολο τεχνολογιών για την αντιγραφή και διανομή δεδομένων και αντικειμένων βάσης δεδομένων (dataanddatabaseobjects) από μια βάση δεδομένων σε άλλη και στη συνέχεια συγχρονισμού των βάσεων δεδομένων για να διασφαλιστεί η συνοχή των δεδομένων. Χρησιμοποιώντας Replication, μπορείτε να διανέμετε δεδομένα σε πολλούς ιστότοπους, απομακρυσμένους χρήστες ή “κινητούς” χρήστες μέσω τοπικών δικτύων και δικτύου ευρείας περιοχής (WAN), μέσω τηλεφώνου, ασύρματης σύνδεσης ή μέσω Internet.

Υπηρεσίες αναφοράς ( ReportingServices )

Το ReportingServices παρέχει λειτουργικότητα αναφορών σε επιχειρήσεις μέσω web, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε αναφορές που αντλούν περιεχόμενο από διάφορες πηγές δεδομένων, να εκδίδετε αναφορές σε διάφορες μορφές και να διαχειρίζεστε κεντρικά τις συνδρομές και την ασφάλεια.

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: SQL16-S
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 1.999,90€
  • 1.519,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 1.225,73€

Διαθέσιμες Επιλογές

από τεχνικό της kounasoft.gr