Είστε εταιρία πληροφορικής και θέλετε τιμές χονδρικής; Κάντε την εγγραφή σας τώρα κάνοντας κλικ εδώ!

Windows Server 2022 Datacenter P71-09391 Ηλεκτρονική Άδεια

-56% Windows Server 2022 Datacenter P71-09391 Ηλεκτρονική Άδεια

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    


Αγοράστε το Windows Server 2022 DataCenter και Επωφεληθείτε από την Αξιοπιστία και την Απόδοση

Στηριζόμενη στα δυνατά σημεία του Windows Server 2019, η εταιρεία λογισμικού με έδρα το Redmond βασίζεται στην έκδοση DataCenter του Windows Server 2019, βοηθώντας τους μεγάλους οργανισμούς να δημιουργήσουν μια σταθερή και ισχυρή δομή δικτύου. Η νέα έκδοση βασίζεται σε πολλές βελτιώσεις και αποκλειστικές λειτουργίες. Το λειτουργικό σύστημα διακομιστή προσφέρει πλεονεκτήματα ειδικά για εταιρείες που αγοράζουν Windows Server 2022 DataCenter και θέλουν να το χρησιμοποιήσουν σε ένα "σενάριο υβριδικών σύννεφων". Μέρος του συνολικού πακέτου είναι, μεταξύ άλλων, η καλύτερη σύνδεση με το Microsoft Azure μέσω της χρήσης του εργαλείου που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης "Project Honolulu".


Περισσότερη Ασφάλεια στον Windows Server 2022

Η ασφάλεια εξακολουθεί να είναι το μεγάλο θέμα στον τομέα διακομιστών. Με την έκδοση του Windows Server 2022 DataCenter, η Microsoft ανταποκρίνεται στις τελευταίες απειλές του World Wide Web και βελτιώνει το λειτουργικό του σύστημα για διακομιστές σε πολλούς τομείς. Η συνεργασία με την Προηγμένη Προστασία από απειλές του Windows Defender έχει εφαρμοστεί σε αυτή την έκδοση. Αυτός ο μηχανισμός προστασίας ειδικεύεται στην ανίχνευση απειλών χωρίς αρχεία υπογραφής και επομένως προστατεύει αποτελεσματικά από τα root kits και τις επιθέσεις μηδενικών ημερών (root kits and zero-day attacks) μέσω συνδεσιμότητας στο σύννεφο, τα οποία δεν αναγνωρίζονται από συμβατικούς σαρωτές ιών. Υπάρχει επίσης ευκολότερη και καλύτερη κρυπτογράφηση που περιλαμβάνει κυκλοφορία δικτύου και εικονικές μηχανές (VM).


Γρήγορες Ενημερώσεις και Καλύτερη Ενσωμάτωση με το Microsoft Azure

Οι χρήστες του Windows Server 2022 DataCenter Edition επωφελούνται επίσης από τις εξπρές-ενημερώσεις της Microsoft, όπως είναι ήδη γνωστές από το λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιων υπολογιστών των Windows 10. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι οι νέες εξπρές-ενημερώσεις είναι σημαντικά μικρότερες από τις δέλτα-ενημερώσεις που ήταν μέχρι τώρα συνήθεις με το Windows Server. Οι γρήγορες ενημερώσεις, όχι μόνο επιταχύνουν τη λήψη και την εγκατάσταση, αλλά και μειώνουν τον αριθμό των απαραίτητων επανεκκινήσεων των διακομιστών που χρησιμοποιούνται.


Η νέα έκδοση χαρακτηρίζεται επίσης από μια πληρέστερη ενσωμάτωση με το Microsoft Azure. Αυτό ανοίγει νέες δυνατότητες για τους χρήστες του Windows Server 2022 DataCenter Edition, όπως ο απλοποιημένος συγχρονισμός αρχείων, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων μέσω του Azure Backup ή η συγκέντρωση αρχείων με Azure Files από το cloud. Εκτός από τη σύνδεση των clusters με το Microsoft Azure, υπάρχει επίσης η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων στο cloud με τη χρήση του εργαλείου Migration Migration Assistant.  Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό αυτής της έκδοσης είναι η βελτιωμένη εικονικοποίηση των διακομιστών Linux στο Windows Server 2019 και η προστασία τους μέσω των " shielded VMs", η οποία ήταν παλαιότερα δυνατή μόνο με διακομιστές Windows. Με το Υποσύστημα Windows για Linux, ο Windows Server 2022 ενσωματώνει πλέον τις διανομές Linux μέσα στην εγκατάσταση των Windows. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι οι διακομιστές Linux μπορούν τώρα να διευθετηθούν εύκολα από διακομιστές Windows με εντολές Linux. 


Ευέλικτη Ιδέα Χορήγησης Αδειών για Μεγάλους Οργανισμούς

Οι οργανισμοί που αγοράζουν το Windows Server 2022 DataCenter συνεχίζουν να επωφελούνται από μια εξελιγμένη προσέγγιση χορήγησης αδειών που βαθμολογεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία. Όπως και η Standard-Edition του Windows Server 2022, η έκδοση του DataCenter είναι εξουσιοδοτημένη και εξαρτάται από το υλικό μέσω βασικών αδειών χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών πρόσβασης ή των προσπελάσιμων χρηστών. Όπως και με τον προκάτοχό του, εξακολουθούν να ισχύουν τα "8-core minimum" ανά επεξεργαστή και το "16-core minimum" ανά διακομιστή.


Απαιτήσεις συστήματος
Μονάδα οπτικού δίσκου DVD(για εγκατάσταση DVD)
Μνήμη2 GB μνήμης RAM (ή 4 GB εάν το Windows Server Essentials παρέχεται ως VM), συνιστάται 16 GB RAM, μέγιστη υποστήριξη 64 GB
Επεξεργαστής1,4 GHz, (μονοπύρηνος), τουλάχιστον 1,3 GHz (πολυπύρηνος) - συνιστώμενος για 3,1 GHz ή περισσότερο (μονοπύρηνος and πολυπύρηνος), μέγιστη υποστήριξη 2 υποδοχών CPU
Σκληρός δίσκος160 GB χώρου στο σκληρό δίσκο με διαμέρισμα συστήματος με ελάχιστη χωρητικότητα 60 GB
ΟθόνηK.A.
Κάρτα γραφικώνΚ.Α.
Κάρτα ήχουΚ.Α.

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: WS22D-16-24
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 3.890,90€
  • 1.699,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 1.370,89€

Διαθέσιμες Επιλογές

από τεχνικό της kounasoft.gr