Εγγύηση ενεργοποίησης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΧΡΗΣΗ:

Το κλειδί άδειας χρήσης προορίζεται να ενεργοποιείται μία φορά σε έναν υπολογιστή. Η ωφέλιμη ζωή είναι απεριόριστη, εφ' όσον αυτό χρησιμοποιείται στην ίδια συσκευή. Εάν ο υπολογιστής επαναδιαμορφωθεί, επαναρυθμιστεί (επαναφορά στην αρχική κατάσταση) ή γίνει αλλαγή στο υλικό του, δεν υπάρχει εγγύηση ότι το κλειδί άδειας χρήσης θα συνεχίσει να λειτουργεί στον υπολογιστή.


ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ:

Εάν ένα κλειδί δεν λειτουργεί, θα το αντικαταστήσουμε αμέσως δωρεάν! (Η ενεργοποίηση με άλλες / τροποποιημένες διαδικτυακές / λιανικές εκδόσεις ενδέχεται να αποτύχει, κάτι που είναι εξαιρετικά σπάνιο και, αν συμβεί, θα πάρετε αμέσως ένα νέο κλειδί ή τα χρήματά σας πίσω). Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος!


ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ. Η ΑΔΕΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΩΣΕΩΣ ("ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ") ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Η MICROSOFT ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ. Η ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΛΗΨΗ, ΟΠΩΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ (VOLUME LICENSE AGREEMENTS), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ. Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ. ΤΟΥΤΟ ΑΠΟΡΡΕΕΙ,  ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ C128 / 11. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ BGH (Bundesgerichtshof – BGH), ΤΗΝ 17.7.2013 ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ I ZR 129 / 08 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. ΤΕΛΟΣ, ΤΗΝ 18.12.2014 ΤΟ OLG (Oberlandesgericht – OLG )  FRANKFURT ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ. (ΑΖ 11 U 68/11).