Microsoft Exchange Server 2016 Standard

-63% Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    


Πληροφορίες προϊόντος  "Microsoft Exchange Server 2016 Standard"


Ο Microsoft Exchange Server 2016 Standard παρέχει ευέλικτα, καθαρά, διαφανή και οικονομικά αποδοτικά κανάλια επικοινωνίας στην επιχείρησή σας. Όλες οι λειτουργίες έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθούν στην καθημερινή σας εργασία και να παρέχουν υψηλό επίπεδο απόδοσης και αξιοπιστίας. Η κοινή αρχειοθέτηση και η διαχείριση ηλεκτρονικών μηνυμάτων, επαφών και ραντεβού βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά οι χρήστες μπορούν επίσης να ανταποκριθούν και σε άλλες εργασίες με το Microsoft Exchange Server 2016 Standard.


Exchange 2016 Standard για Επαγγελματική Διαχείριση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Η εταιρική επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βρίσκεται στο επίκεντρο του Microsoft Exchange Server 2016 Standard. Είτε εργάζεστε εσωτερικά είτε χρησιμοποιείτε το Microsoft Cloud, επωφελείστε από περισσότερη ασφάλεια και έλεγχο στον οργανισμό σας. Ο Microsoft Exchange Server 2016 Standard υποστηρίζει έως και 5 βάσεις δεδομένων γραμματοκιβωτίου (mailbox databases), καθιστώντας το κατάλληλο για οργανισμούς μικρού και μεσαίου μεγέθους. Για τις μεγάλες εταιρείες, συνιστάται η έκδοση Enterprise Edition. Σχεδιασμένο για παραγωγική συνεργασία στην ομάδα, το Exchange 2016 Standard βοηθά εσάς και τους συναδέλφους σας σε όλες τις εργασίες για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.


Τα Οφέλη του Exchange Server 2016 Standard

• Περισσότερη παραγωγικότητα μέσω γρήγορης αναζήτησης και έξυπνης εισερχόμενης αλληλογραφίας (intelligent inbox)

• Η απλοποιημένη αρχιτεκτονική συνδυάζει την εισερχόμενη αλληλογραφία με τους ρόλους πρόσβασης πελατών για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε και να κλιμακώσετε την πορεία των εργασιών σας με ευκολία

• Μεγαλύτερη ασφάλεια, αποτρέποντας την απώλεια δεδομένων (DLP) και προηγμένα χαρακτηριστικά παρακολούθησης

• Βελτιωμένη συνεργασία στα έγγραφα με την επίλυση προβλημάτων σχετικά με την διαχείριση των διαφόρων εκδόσεων των συνημμένων.

• Ευέλικτη χρήση χάρη στη νέα διεπαφή του Outlook και τις εφαρμογές ιστού (web apps) σε κινητές συσκευές


Ρόλοι στο Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Στην έκδοση 2016, η λειτουργικότητα του Exchange χωρίζεται σε δύο διαφορετικούς ρόλους, τους οποίους μπορείτε να ορίσετε κατά την εγκατάσταση. Από τη μία πλευρά υπάρχει ο ρόλος "γραμματοκιβώτιο", ο οποίος περιέχει την κύρια λειτουργία. Διαθέτει βάσεις δεδομένων και δέχεται αιτήματα πελατών. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ο ρόλος του "Edge Transport", ο οποίος παρέχει επιπλέον αντίγραφα ασφαλείας για τη μετάδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ του εσωτερικού δικτύου και του Internet. Για παράδειγμα, το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας αναφέρεται εδώ.


Εφαρμογές Επιφάνειας Εργασίας του Outlook και το Exchange 2016 Standard

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του Microsoft Exchange Server 2016 Standard στην επιφάνεια εργασίας, χρειάζεστε μια εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σ’ αυτήν, όπως το Microsoft Outlook. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το λογισμικό είτε σε ένα πακέτο του Office είτε ως ξεχωριστό πρόγραμμα του Office. Πρέπει να το γνωρίζετε αυτό κατά την αγορά του Exchange Server 2016 Standard, διαφορετικά δεν θα έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες επιφάνειας εργασίας. Μπορείτε να αγοράσετε το Microsoft Outlook 2016 εδώ. 


Απαιτήσεις συστήματος
Μονάδα οπτικού δίσκου DVDDVD (για εγκατάσταση DVD)
ΜνήμηΤουλάχιστον 8 GB
Επεξεργαστής Υπολογιστής με επεξεργαστή Intel με αρχιτεκτονική x64 που υποστηρίζει την αρχιτεκτονική Intel 64. Εναλλακτικά, επεξεργαστής AMD με υποστήριξη πλατφόρμας AMD64
Σκληρός δίσκοςΤουλάχιστον 30 GB χώρου στον σκληρό δίσκο στη μονάδα εγκατάστασης. Υπάρχει επιπλέον 500 MB για την εγκατάσταση κάθε πακέτου γλώσσας Unified Messaging και ενός άλλου τουλάχιστον 500 MB για τη βάση δεδομένων ουράς.
Οθόνη1024 x 768 εικονοστοιχεία (ελάχιστο)
Κάρτα γραφικώνΚ. Α
Κάρτα ήχουΚ. Α

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Τιμές χονδρικής μέσα σε λίγα λεπτά! Ενδιαφέρεστε για αγορά προϊόντων σε τιμές χονδρικής; Κάντε εύκολα εγγραφή κάνοντας κλικ εδώ! Η χονδρική αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες και επιχειρήσειςΗ ταυτοποίηση και επιβεβαίωση της εταιρείας σας γίνετε μεσα σε λίγα λεπτά και ο λογαριασμός σας μετατρέπεται από απλό λογαριασμό σε λογαριασμό πελάτη B2B.

  • Κωδικός Προϊόντος: EXS16-S
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 1.699,90€
  • 629,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 507,98€

από τεχνικό της kounasoft.gr