Microsoft Office 2021 Home & Business Ελληνικά για Mac Ηλεκτρονική Άδεια

-53% Microsoft Office 2021 Home & Business Ελληνικά για Mac Ηλεκτρονική Άδεια

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    

    


Το Office 2021 Home and Business Mac είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα προγραμμάτων για ιδιώτες, οικογένειες, όπως επίσης και για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Μεταξύ άλλων, ο χρήστης μπορεί να διαχειρίζεται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να επεξεργάζεται έγγραφα κειμένου και να δημιουργεί παρουσιάσεις. Αυτό περιλαμβάνει τις τελευταίες εκδόσεις του Outlook, Word, PowerPoint, Excel και OneNote.

 

Λειτουργική ποικιλομορφία στο Word και το PowerPoint

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε το Office 2021 Home and Business Mac, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πολλές δυνατότητες του λογισμικού επεξεργασίας κειμένου που είναι γνωστό παγκοσμίως με το όνομα Word. Εδώ ξεχωρίζουν οι λεγόμενες φυσικές χειρονομίες (natural gestures), οι οποίες μπορούν να γίνουν / σχεδιαστούν, είτε με το δάκτυλο είτε με την ψηφιακή πένα, σε μια συσκευή με δυνατότητα αφής. Για παράδειγμα στο εργαλείο freehand editor, μπορούν οι λέξεις που θέλουμε να επιλέξουμε, να τις κυκλώνουμε, ή αν επιθυμούμε την διαγραφή τους να χαράσσουμε πάνω τους μία γραμμή. Αντίθετα, ο ενσωματωμένος οδηγός Remix 3D του Office δημιουργεί τρισδιάστατα μοντέλα αντικειμένων ή ζωντανών αντικειμένων για χρήση σε Word, Excel και PowerPoint παρακινώντας τον κόσμο να δει τα έγγραφα ή τις παρουσιάσεις της εταιρείας με διαφορετικό τρόπο προσελκύοντας το ενδιαφέρον τους. Η αλλαγή από τη μοντελοποίηση στο έγγραφο είναι απρόσκοπτη. Στο PowerPoint μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κινούμενα 3D μοντέλα για να κάνετε τις μεταβάσεις μεταξύ των διαφανειών ακόμη πιο ενδιαφέρουσες. Εάν επιλέξετε να αγοράσετε Office 2021 Home and Business Mac, τα προγράμματα αυτά μαζί με τις λειτουργίες τους μπορούν να «τρέξουν», ακόμη και χωρίς πρόσβαση στο Internet.

 

Καταγράψτε, υπολογίστε και επικοινωνήστε εύκολα

Το Excel θεωρείται η κλασική εφαρμογή λογιστικού φύλλου. Η έκδοση του 2021 προσφέρει πολλά και χρήσιμα εργαλεία, ενώ παράλληλα εξοικονομούν και χρόνο. Έτσι, κατά την διάρκεια εργασίας, το ίδιο το πρόγραμμα μαθαίνει, αναγνωρίζοντας τις εργασιακές ρουτίνες/πρότυπα του χρήστη, ούτως ώστε να  χρησιμοποιεί αυτή την εμπειρία στο μέλλον κάνοντας στον χρήστη πιο κατάλληλες προτάσεις. Για μια γρήγορη εκκίνηση και έναν επιτυχημένο σχεδιασμό μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο(template) από πάνω από σαράντα κατηγορίες. Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις, τα εισαγόμενα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία πολύπλοκων υπολογισμών με βάση τους μαθηματικούς τύπους. Με τη μορφοποίηση, τα μικροσκοπικά διαγράμματα (sparklines) και τους πίνακες, το περιεχόμενο παρουσιάζεται με πολύ ελκυστικό και σαφή τρόπο. Οι νέοι τύποι γραφημάτων καθιστούν τις προβλέψεις και τις τάσεις ακόμα πιο άνετες. Ο ψηφιακός φορητός υπολογιστής OneNote είναι κατάλληλος τόσο για εργασία όσο και για οικιακή χρήση. Βοηθάει τον χρήστη να παραμείνει οργανωμένος. Οι ιδέες μπορούν να συγκεντρωθούν σε διάφορες υποκατηγορίες και να ανακτηθούν εύκολα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης. Τα δεδομένα που εισάγονται μπορούν να αναθεωρηθούν με τη χρήση πληκτρολογίου, σήμανσης ή ψηφιακής γραφίδας. Οι αγοραστές του Office 2021 Home και Business Mac έχουν επίσης πρόσβαση στην έκδοση του Outlook του 2021, επιτρέποντάς τους να επεξεργάζονται αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εν κινήσει. Τέλος, τα ημερολόγια, οι επαφές και τα αρχεία γραφείου ενσωματώνονται με σχετική ευκολία στην εφαρμογή.

 

Κατεβάστε το Office 2021 Home and Business Mac

Εάν ενδιαφέρεστε για το πακέτο γραφείου για το νοικοκυριό σας ή την επιχείρησή σας, τότε εδώ είναι το σωστό μέρος για εσάς. Εδώ είναι τα δοκιμασμένα στην πράξη προγράμματα του Office τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε με ασφαλή λήψη. Αυτό σας δίνει έναν απλό και γρήγορο τρόπο για να αποκτήσετε διεθνή πρόσβαση σε δημοφιλή προγράμματα γραφής και παρουσίασης. Κάθε υπολογιστής στον οποίο πρέπει να εκτελούνται τα προγράμματα του Office απαιτεί τη δική του άδεια χρήσης. Εάν προκύψουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αβεβαιότητες κατά την επιλογή ή την εγκατάσταση του Office 2021 Home and Business Mac, η έμπειρη ομάδα μας θα χαρεί να σας βοηθήσει.


Σημείωση:

Αυτό το προϊόν είναι Download Version. Μετά την παραλαβή της πληρωμής σας, θα λάβετε το σύνδεσμο λήψης για την εγκατάσταση και το κλειδί άδειας χρήσης για την ενεργοποίηση του λογισμικού απευθείας μέσω E-Mail.

Απαιτήσεις συστήματος
Λειτουργικό σύστημαΤο Office 2021 υποστηρίζει τις τρεις πιο πρόσφατες εκδόσεις του macOS, την τελευταία και τις προηγούμενες δύο.
Μνήμη4 GB
Επεξεργαστήςεπεξεργαστής Intel
Σκληρός δίσκοςδιαθέσιμος χώρος 10 GB, μορφή HFS + (ή MacOS Extended ή APFS)
ΟθόνηΑνάλυση τουλάχιστον 1280 x 800
Πρόγραμμα περιήγησηςΤρέχουσα έκδοση του Internet Explorer, του Safari, του Chrome ή του Firefox
Για το Outlookμικρόφωνο για αναγνώριση ομιλίας. Συσκευή εξόδου ήχου για λειτουργία ανάγνωσης.

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Τιμές χονδρικής μέσα σε λίγα λεπτά! Ενδιαφέρεστε για αγορά προϊόντων σε τιμές χονδρικής; Κάντε εύκολα εγγραφή κάνοντας κλικ εδώ! Η χονδρική αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες και επιχειρήσειςΗ ταυτοποίηση και επιβεβαίωση της εταιρείας σας γίνετε μεσα σε λίγα λεπτά και ο λογαριασμός σας μετατρέπεται από απλό λογαριασμό σε λογαριασμό πελάτη B2B.

  • Κωδικός Προϊόντος: O21HB-M-1
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 379,90€
  • 179,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 145,08€

Διαθέσιμες Επιλογές

από τεχνικό της kounasoft.gr