SQL Server 2019 Standard 1 Core Ηλεκτρονική Άδεια

-84% SQL Server 2019 Standard 1 Core Ηλεκτρονική Άδεια

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    


Άδεια χρήσης SQL Server 2019 - αποτελεσματική διαχείριση δεδομένων

Η ακριβής ανάλυση των δεδομένων στην εταιρεία σας σάς επιτρέπει να ελέγχετε όλες τις διαδικασίες και στη συνέχεια να τις βελτιστοποιείτε. Επίσης, μαθαίνετε περισσότερα για τη συμπεριφορά των πελατών σας και είναι δυνατό να δημιουργήσετε ακόμη και αξιόπιστες προβλέψεις. Αυτό διευκολύνει τη λήψη των σωστών επιχειρηματικών αποφάσεων. Μια κατάλληλη υποδομή είναι πολύ σημαντική για την εργασία με δεδομένα. Μπορείτε να αγοράσετε την άδεια χρήσης του SQL Server 2019 για το σκοπό αυτό. Αυτό το σύστημα βάσεων δεδομένων εξασφαλίζει αποτελεσματική διαχείριση και υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Στο kounasoft.gr μπορείτε να αγοράσετε αυτό το λογισμικό σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή.


Τι χαρακτηρίζει τον Microsoft SQL Server;

Τα δεδομένα της εταιρείας σας μπορούν να αποθηκευτούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά και με ασφάλεια σε μια βάση δεδομένων. Αυτό δεν απαιτεί μόνο κατάλληλο υλικό με άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Απαιτεί επίσης λογισμικό που οργανώνει τα δεδομένα και ελέγχει την πρόσβαση σε αυτά. Αυτό είναι γνωστό ως σύστημα βάσεων δεδομένων. Εάν εκτιμάτε την υψηλή ποιότητα σε αυτόν τον τομέα, ο SQL Server 2019 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Είναι εύκολος στη χρήση και παρέχει εξαιρετική ασφάλεια. Η SQL χρησιμοποιείται για τα ερωτήματα της βάσης δεδομένων. Πρόκειται για την πιο συχνά χρησιμοποιούμενη γλώσσα σε αυτόν τον τομέα. Ο Microsoft SQL Server χρησιμοποιείται σε πολυάριθμες εταιρείες εδώ και πολλές δεκαετίες. Προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και είναι επίσης απόλυτα κατάλληλος για συνεργασία με άλλα προϊόντα της Microsoft. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατόν να παρέχεται σε όλους τους χρήστες ένα τυποποιημένο σύστημα διαχείρισης δεδομένων.


SQL Server Standard: Διαφορές σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις:

Οι απαιτήσεις των χρηστών για τον διακομιστή βάσεων δεδομένων είναι πολύ διαφορετικές. Μια μικρή επιχείρηση ενός ατόμου χρειάζεται σίγουρα διαφορετικό σύστημα από ό,τι μια μεγάλη διεθνής εταιρεία. Για το λόγο αυτό, η Microsoft προσφέρει τον SQL Server σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις. Αυτές διαφέρουν σημαντικά - όσον αφορά τις λειτουργίες, το υποστηριζόμενο υλικό και την τιμή. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε την κατάλληλη έκδοση. Η άδεια χρήσης SQL Server 2019 σας δίνει πρόσβαση στην πιο συχνά χρησιμοποιούμενη έκδοση. Είναι ιδανική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Οι περιορισμοί υλικού εδώ είναι γενναιόδωροι: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 24 πυρήνες επεξεργαστή και 128 GB μνήμης RAM. Μόνο η έκδοση Enterprise Edition προσφέρει ακόμη πιο εκτεταμένες επιλογές: Εδώ δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Με την έκδοση Web Edition, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο 16 πυρήνες και 64 GB RAM. Με τη δωρεάν έκδοση Express Edition, τα όρια είναι ακόμη χαμηλότερα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η έκδοση είναι ελάχιστα κατάλληλη για επιχειρηματικές εφαρμογές.


Γνήσιες άδειες χρήσης Microsoft SQL Server 2019: ιδιαίτερα οικονομικές στο kounasoft.gr

Ο Microsoft SQL Server 2019 εντυπωσιάζει με τις ισχυρές επιδόσεις, την υψηλή ασφάλεια και την έξυπνη ενσωμάτωση του Azure Cloud. Για να επωφεληθείτε από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, πρέπει να αγοράσετε την άδεια χρήσης του SQL Server 2019. Στην kounasoft, την προσφέρουμε σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνετε το κόστος επένδυσης για το νέο σας σύστημα βάσεων δεδομένων υψηλής απόδοσης.


Περιλαμβάνει:

Microsoft SQL Server 2019 Standard


Σημείωση:

Αυτό το προϊόν είναι Download Version. Μετά την παραλαβή της πληρωμής σας, θα λάβετε το κλειδί άδειας χρήσης για την ενεργοποίηση του λογισμικού απευθείας μέσω E-Mail.

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Τιμές χονδρικής μέσα σε λίγα λεπτά! Ενδιαφέρεστε για αγορά προϊόντων σε τιμές χονδρικής; Κάντε εύκολα εγγραφή κάνοντας κλικ εδώ! Η χονδρική αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες και επιχειρήσειςΗ ταυτοποίηση και επιβεβαίωση της εταιρείας σας γίνετε μεσα σε λίγα λεπτά και ο λογαριασμός σας μετατρέπεται από απλό λογαριασμό σε λογαριασμό πελάτη B2B.

  • Κωδικός Προϊόντος: SQL10242
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 2.899,90€
  • 449,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 362,82€

από τεχνικό της kounasoft.gr