Windows Server 2012 R2 Datacenter P71-06769 Ηλεκτρονική Άδεια

-94% Windows Server 2012 R2 Datacenter P71-06769 Ηλεκτρονική Άδεια

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    


Το Windows 2012 R2 DataCenter της Microsoft σάς παρέχει ένα σύγχρονο λειτουργικό σύστημα για διακομιστές με κεντρική εστίαση στην εικονικοποίηση και την αποθήκευση δεδομένων σε ένα σύννεφο (cloud). Το Microsoft Server 2012 R2 DataCenter όχι μόνο σας φέρνει ένα νέο περιβάλλον εργασίας, αλλά σας προσφέρει και πολλές νέες δυνατότητες και βελτιστοποιήσεις, ειδικά στον τομέα της πλατφόρμας δικτύου, της εφαρμογής και της πλατφόρμας web, της μνήμης, της υποδομής εικονικών επιτραπέζιων υπολογιστών και της προστασίας των πληροφοριών και της πρόσβασης. Αυξήστε την παραγωγικότητα και την απόδοση των διακομιστών σας με το Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter.


Εργαστείτε Αποτελεσματικά με το Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter

Το Microsoft Server 2012 R2 DataCenter μπορεί να προσαρμοστεί τόσο σε μικρότερους όσο και σε μεγαλύτερους οργανισμούς, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε την επεκτασιμότητα και την απόδοση για να εκτελέσετε workloads κρίσιμης σημασίας. Επιπλέον, το Microsoft Server 2012 R2 DataCenter παρέχει σταθερές επιλογές αποκατάστασης καταστροφών και ανάκτησης του παλαιού, λειτουργικού περιβάλλοντος. Επίσης, με τον Microsoft Server 2012 R2 DataCenter, οι ιστότοποι και οι εφαρμογές μπορούν να αναπτυχθούν με εκτεταμένη υποστήριξη που έχει ρυθμιστεί για ανοικτά πλαίσια λογισμικού (frameworks). 


Περισσότερη Ευελιξία μέσω της Εικονικοποίησης και των Υπηρεσιών Cloud

Το Microsoft Server 2012 R2 DataCenter σας επιτρέπει να αναπτύξετε μια υποδομή εικονικής επιφάνειας εργασίας. Με τη φορητότητα εφαρμογών για τους παρόχους υπηρεσιών, μπορείτε εύκολα και σε ευρεία κλίμακα να αναπτύξετε εφαρμογές τόσο στο τοπικό κέντρο δεδομένων όσο και στο δημόσιο cloud. Πολλές επιλογές αποθήκευσης και VHD-αντιγραφή στο Windows 2012 R2 DataCenter μπορούν να μειώσουν το κόστος αποθήκευσης. Η σύγχρονη διεπαφή χρήστη προέρχεται από την έκδοση Microsoft Windows 8 και απλοποιεί τη λειτουργία του συστήματος με τη βοήθεια μιας οθόνης αφής.


Η κύρια διαφορά μεταξύ του Windows Server 2012 DataCenter και της προεπιλεγμένης έκδοσης είναι ότι ο τελευταίος είναι περιορισμένος στον αριθμό πιθανών εικονικών παρουσιών σε δύο μηχανές, ενώ ο αριθμός αυτός είναι απεριόριστος στην έκδοση DataCenter. Οι απαιτήσεις συστήματος του Windows 2012 R2 DataCenter είναι οι ίδιες με αυτές της προηγούμενης έκδοσης του Windows Server 2012 DataCenter, όπου υποστηρίζονται δύο φυσικοί επεξεργαστές. 


Νέες δυνατότητες στο Windows 2012 R2 DataCenter

Το αξιόπιστο σύστημα Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter πείθει όχι μόνο με αποτελεσματικές βελτιστοποιήσεις επιδόσεων, αλλά και με πολλά νέα προγράμματα και δυνατότητες:

* Microsoft Windows Azure: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του διακομιστή

* Σύγχρονη διεπαφή χρήστη: Βελτιστοποιημένη για λειτουργία οθόνης αφής

* Νέος Διαχειριστής εργασιών: Βελτιστοποιημένη ροή εργασιών και περιβάλλον εργασίας χρήστη

* PowerShell 3.0: Καλύτερη διαχείριση των ρυθμίσεων του συστήματος

* SMB 3.0: Βελτιωμένη πρόσβαση για κοινόχρηστα αρχεία

* IIS 8.0: Διαχείριση πιστοποιητικού εκτεταμένης επικύρωσης


ʼλλες νέες δυνατότητες που προσφέρει το Windows 2012 R2 DataCenter σε σύγκριση με τον προκάτοχό του είναι η εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης, η αποθήκευση QoS και ένα κοινόχρηστο VHDX. 


Βελτιωμένη Διαχείριση Δεδομένων

Το νέο σύστημα αρχείων ReFS, το οποίο αναπτύχθηκε ειδικά για αποθήκευση δεδομένων σε διακομιστές αρχείων, αντικαθιστά το προηγούμενο NTFS στον Microsoft Server 2012 R2 DataCenter. Αυτό σας παρέχει τη βέλτιστη υποστήριξη, ειδικά στη λειτουργία διακομιστή, δεδομένου ότι αναπτύχθηκε αποκλειστικά για την αποθήκευση δεδομένων σε διακομιστές. Με το Microsoft Windows Server 2012 R2 standard υπάρχει επίσης δυναμικός έλεγχος πρόσβασης, ρυθμίζοντας την πρόσβαση σε αρχεία χρησιμοποιώντας μεταδεδομένα. Λειτουργεί επιπλέον των οδηγιών ασφαλείας της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory αποτρέπει, για παράδειγμα, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση κατά τη μετακίνηση αρχείων. 


Απαιτήσεις συστήματος
ΜνήμηΜνήμη τυχαίας προσπέλασης: Ελάχιστη: 512 MB
Επεξεργαστήςεπεξεργαστής 64-bit 1,4 GHz
Σκληρός δίσκοςΕλάχιστο μέγεθος: 32 GB
Κάρτα γραφικώνΚ.Α.
Κάρτα ήχουΚ.Α.

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Τιμές χονδρικής μέσα σε λίγα λεπτά! Ενδιαφέρεστε για αγορά προϊόντων σε τιμές χονδρικής; Κάντε εύκολα εγγραφή κάνοντας κλικ εδώ! Η χονδρική αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες και επιχειρήσειςΗ ταυτοποίηση και επιβεβαίωση της εταιρείας σας γίνετε μεσα σε λίγα λεπτά και ο λογαριασμός σας μετατρέπεται από απλό λογαριασμό σε λογαριασμό πελάτη B2B.

  • Κωδικός Προϊόντος: WS12-R2-D
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 3.799,90€
  • 239,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 193,47€

Διαθέσιμες Επιλογές

από τεχνικό της kounasoft.gr