Είστε εταιρία πληροφορικής και θέλετε τιμές χονδρικής; Κάντε την εγγραφή σας τώρα κάνοντας κλικ εδώ!

Windows Server 2019 RDS User CALs

Windows Server 2019 RDS User CALs

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    


Οι Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS)  είναι οι διάδοχοι των παλαιών (αδειών του) Terminal Server CALs. Το RDS είναι μια κεντρική πλατφόρμα επιφάνειας εργασίας και εφαρμογών που σας προσφέρει με την εικονικοποίηση των συνεδριών και των τεχνολογιών Virtual Desktop Infrastructure (VDI) μια ποικιλία επιλογών για την παροχή και τη διαχείριση επιτραπέζιων υπολογιστών και τη σύνδεση των εργαζομένων σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε την ευελιξία και την ασφάλεια των δεδομένων στην εταιρεία μέσω μιας κεντρικής λύσης της επιφάνειας εργασίας και ταυτόχρονα να απαλλάξετε το τμήμα πληροφορικής σας για τη διαχείριση επιτραπέζιων υπολογιστών και εφαρμογών. 


Λειτουργίες της Remote Desktop Services (RDS)

• Ευκολότερη διαχείριση μέσω ενός ενοποιημένου και κλιμακούμενου μεσίτη σύνδεσης τόσο για session desktops, όσο και για VDI desktops.

• Ενοποιήστε την υπηρεσία RD Web Access και τη λειτουργικότητα "RemoteApp και Desktop Connection" για πρόσβαση σε VDI desktops και  σε Session desktops

• Τα δικαιώματα και τα φίλτρα RemoteApp επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν μόνο τις εφαρμογές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν

• Πλούσια εμπειρία απομακρυσμένου χρήστη που προσεγγίζει το τι χρησιμοποιούν οι χρήστες για την πρόσβαση σε τοπικούς πόρους

• Πλήρης υποστήριξη πολλαπλών οθονών

• Ανακατεύθυνση του Windows Media Player

• Τροφοδοσία ήχου και εγγραφή ήχου

• Αυξημένη επιτάχυνση bitmap για εφαρμογές 3D και πλούσιο περιεχόμενο πολυμέσων, όπως Silverlight και Flash

• Βελτιωμένη συμβατότητα εφαρμογών και διαχείριση Remote Desktop Session Host servers, συμπεριλαμβανομένου του App-V για RDS. 


Σύγκριση με τις Terminal Server CALs

Η λειτουργικότητα των Remote Desktop Services είναι ισοδύναμη με αυτήν των Terminal Server CALs. Σε αντίθεση με (τις άδειες) των Terminal Server CALs, τα δικαιώματα χρήσης για την εφαρμογή Virtualization Application for Terminal Services (App-V) της Microsoft περιλαμβάνονται ήδη στις Remote Desktop Services.


Αδειοδότηση

Τα RDS έχουν άδεια χρήσης για κάθε συσκευή που έχει πρόσβαση σε διακομιστή τερματικού. Το RDS, όπως και άλλες άδειες CAL από τη Microsoft, είναι για ένα όνομα χρήστη (User CAL) ή για μία συσκευή (Device CAL).

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: CAL-S19-RDS-U
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 99,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 80,56€

Διαθέσιμες Επιλογές

από τεχνικό της kounasoft.gr