Windows Server 2022 Essentials Ηλεκτρονική Άδεια

-48% Windows Server 2022 Essentials Ηλεκτρονική Άδεια

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    


Αγοράστε το Windows Server 2022 Essentials και επωφεληθείτε από προσαρμοσμένες λύσεις

Οι εταιρείες που αγοράζουν Windows Server 2022 Essentials λαμβάνουν την τελευταία έκδοση της επιτυχημένης λύσης διακομιστών της Microsoft, η οποία παρέχει στις επιχειρήσεις εξαιρετική εξυπηρέτηση για αρκετά χρόνια. Η τρέχουσα έκδοση Essentials, καθώς και η προηγούμενη έκδοση του Windows Server 2019 Essentials, είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων και οργανισμών. Το Windows Server 2022 Essentials είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν εικονικό περιβάλλον εργασίας και προσφέρεται ως ιδανική λύση για έναν πρώτο server. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κύριος διακομιστής σε περιβάλλοντα εργασίας με πολλούς διακομιστές.


Περισσότερα Ασφάλεια και Περισσότερο Σύννεφο στο Windows Server 2022 Essentials

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση είναι η στενότερη ενσωμάτωση με το Microsoft Azure με τον Windows Server 2022 και το Project Honolulu για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υβριδικού cloud. Εκτός από τον κεντρικό έλεγχο μέσω του Project Honolulu, η τρέχουσα έκδοση επιτρέπει την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω του Azure File Sync και του Azure Backup, για παράδειγμα.


Επιπλέον, η Microsoft επεκτείνει επίσης τις προηγούμενες επιλογές ασφαλείας της έκδοσης 2019 στον Windows Server 2022. Υπάρχει μια βελτιωμένη υποστήριξη για το Linux, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης εντολών Linux όπως "tar" και "curl" στη γραμμή εντολών. Επιπλέον, τα Linux VMs προστατεύονται τώρα στον Windows Server 2022 μέσω VM Shield. Το πακέτο ασφαλείας στρογγυλοποιείται από την ικανότητα κρυπτογράφησης της κυκλοφορίας δικτύου σε εικονικά περιβάλλοντα και την ενσωμάτωση της Προηγμένης Προστασίας Απειλών (ATP) του Windows Defender. Αυτό με τη σειρά του προσφέρει, μεταξύ άλλων, προστασία από επιθέσεις των οποίων το αρχείο ορισμού δεν είναι ακόμη αναγνωρισμένο στα κοινά συστήματα ανίχνευσης ιών, π.χ. πριν από τις "μηδενικές επιθέσεις".


Άλλα Οφέλη για τις Εταιρείες που Αγοράζουν Windows Server 2022 Essentials

• Με την υποστήριξη των "Kubernetes", τα Windows Server Containers στον Microsoft Windows Server 2022 μπορούν επίσης να συνδεθούν με το Kubernetes.

• Δυνατότητα εκτέλεσης παραδοσιακών εφαρμογών και λειτουργιών όπως κοινή χρήση αρχείων και εκτυπώσεων.

• Σε σύγκριση με τον Windows Server 2019, η εικόνα του πυρήνα μειώθηκε και πάλι σημαντικά από 5 GB σε περίπου 1,7 GB. Το αποτέλεσμα είναι ένα χαμηλότερο αποτύπωμα δικτύου με ταχύτερη ανάπτυξη.

• Σύνδεση του Windows Server 2022 με την τρέχουσα έκδοση του "System Center" μαζί με την κεντρική διαχείριση μέσω του RSAT και του Project Honolulu.

• Δυνατότητα κατασκευής υπερσύγχρονων υποδομών (HCI) με τη χρήση του Microsoft Azure και του System Center, επιτρέποντας σε οργανισμούς να συγχωνεύσουν τα τοπικά κέντρα δεδομένων και το Microsoft Azure.

• Το Microsoft Windows Server 2022 Essentials υποστηρίζει το πιο πρόσφατο υλικό και ενσωματώνει τις ίδιες δυνατότητες και βελτιώσεις με τον Windows Server 2022 Standard, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών / δεδομένων του συστήματος και των υπηρεσιών Migration Storage που καθιστά ευκολότερη τη μετεγκατάσταση των διακομιστών σε μια νεότερη έκδοση του Windows Server.


Ιδανική Ιδέα Αδειοδότησης για Μικρές Επιχειρήσεις

Με το Microsoft Windows Server 2022 Essentials, οι μικρές επιχειρήσεις αγοράζουν ένα ισχυρό προϊόν λογισμικού το οποίο όχι μόνο δεν συνοδεύεται από περιορισμούς χρόνου εκτέλεσης αλλά και πείθει με μια απλή ιδέα άδειας χρήσης. Σε αντίθεση με τις εκδόσεις Standard και DataCenter, το Essentials Edition δεν βασίζεται σε Core-άδεια χρήσης, αλλά χαρακτηρίζεται από τη χορήγηση αδειών βάσει διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες δεν χρειάζονται πλέον τις άδειες πρόσβασης πελάτη (client access licenses (CALs)), ειδικά επειδή πρέπει να αγοραστεί μια άδεια για κάθε εμφάνιση του λογισμικού, ανεξάρτητα από το αν εκτελείται εικονικά ή σε φυσικό υλικό. Το Windows Server 2022 Essentials έχει ένα όριο 25 χρηστών ή 50 συσκευών, καθιστώντας το μια φθηνή λύση για μικρούς οργανισμούς. 


Απαιτήσεις συστήματος
Μονάδα οπτικού δίσκου DVD(για εγκατάσταση DVD)
Μνήμη2 GB μνήμης RAM (ή 4 GB εάν το Windows Server Essentials παρέχεται ως VM), συνιστάται 16 GB RAM, μέγιστη υποστήριξη 64 GB
Επεξεργαστής1,4 GHz, (μονό πυρήνα), τουλάχιστον 1,3 GHz (πολυπύρηνο) - συνιστώμενος για 3,1 GHz ή περισσότερο (single and multi-core), μέγιστη υποστήριξη 2 υποδοχών CPU
Σκληρός δίσκος160 GB χώρου στο σκληρό δίσκο με διαμέρισμα συστήματος με ελάχιστη χωρητικότητα 60 GB
ΟθόνηK.A.
Κάρτα γραφικώνΚ.Α.
Κάρτα ήχουΚ.Α.

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Τιμές χονδρικής μέσα σε λίγα λεπτά! Ενδιαφέρεστε για αγορά προϊόντων σε τιμές χονδρικής; Κάντε εύκολα εγγραφή κάνοντας κλικ εδώ! Η χονδρική αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες και επιχειρήσειςΗ ταυτοποίηση και επιβεβαίωση της εταιρείας σας γίνετε μεσα σε λίγα λεπτά και ο λογαριασμός σας μετατρέπεται από απλό λογαριασμό σε λογαριασμό πελάτη B2B.

  • Κωδικός Προϊόντος: WS22E
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 579,90€
  • 299,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 241,85€

Διαθέσιμες Επιλογές

από τεχνικό της kounasoft.gr