Kaspersky Premium για 10 Συσκευές και 1 Έτος Χρήσης Ηλεκτρονική Άδεια

New -41% Kaspersky Premium για 10 Συσκευές και 1 Έτος Χρήσης Ηλεκτρονική Άδεια

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

Kaspersky Premium για 10 Συσκευές και 1 Έτος Χρήσης Ηλεκτρονική Άδεια - Ολοκληρωμένη προστασία από απειλές

Στον σημερινό ψηφιακά συνδεδεμένο κόσμο, η ασφάλεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας δεδομένων είναι υψίστης σημασίας. Με το Kaspersky Premium, που προσφέρει η KOUNASOFT, εισέρχεστε σε μια νέα εποχή ψηφιακής ασφάλειας, εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονες άμυνες ενάντια στις απειλές του κυβερνοχώρου. Επιλέγοντας τη λύση μας, δεν αποκτάτε μόνο ισχυρή προστασία από κακόβουλο λογισμικό, αλλά και μια ολοκληρωμένη συλλογή εργαλείων που διασφαλίζουν την ιδιωτική σας ζωή στο διαδίκτυο και την αποτελεσματικότητα των συσκευών σας.

Το Kaspersky Premium περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν μια ξέγνοιαστη ψηφιακή εμπειρία. Ακολουθεί μια επισκόπηση των βασικών χαρακτηριστικών: Προστασία από κακόβουλο λογισμικό πρώτης κατηγορίας: οι αλγόριθμοι ανίχνευσης τελευταίας τεχνολογίας εντοπίζουν και αποκλείουν αποτελεσματικά ιούς, Trojans, ransomware και άλλο κακόβουλο λογισμικό. Τείχος προστασίας πολλαπλών επιπέδων: Η ενσωματωμένη προστασία τείχους προστασίας παρέχει ισχυρή άμυνα κατά των επιθέσεων δικτύου και προστατεύει αξιόπιστα τα προσωπικά σας δεδομένα. Σερφάρισμα στο διαδίκτυο με συνείδηση ασφάλειας: Προστασία από phishing και επικίνδυνους ιστότοπους για να διατηρείτε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο ασφαλείς. Διαχείριση κωδικών πρόσβασης: Διαχειριστείτε και προστατέψτε αποτελεσματικά όλους τους κωδικούς σας και βιώστε την άνεση της ασφαλούς πρόσβασης στους λογαριασμούς σας. Υπηρεσία VPN: Προστατεύστε την ιδιωτική σας ζωή στο διαδίκτυο με την ενσωματωμένη υπηρεσία VPN του Kaspersky Premium και περιηγηθείτε ανώνυμα. Εργαλεία βελτιστοποίησης συστήματος: Διατηρήστε τις συσκευές σας σε άριστη κατάσταση και βελτιώστε τις επιδόσεις και τη διάρκεια ζωής με τα εργαλεία βελτιστοποίησης.


Πρόγραμμα Premium:

- Real-Time Antivirus
- Προστασία διαδικτυακών πληρωμών
- Βελτιστοποιημένη απόδοση
- Απεριόριστο ταχύτατο VPN
- Έλεγχος διαρροής δεδομένων
- Προστασία στοιχείων ταυτότητας
- Έλεγχος και αφαίρεση ιών από ειδικό


Περιλαμβάνει:

Kaspersky Premium για 10 Συσκευές και 1 Έτος Χρήσης - για Windows® I macOS® I Android™ I iOS®


Σημείωση:

Αυτό το προϊόν είναι Download Version. Μετά την παραλαβή της πληρωμής σας, θα λάβετε το σύνδεσμο λήψης για την εγκατάσταση και το κλειδί άδειας χρήσης για την ενεργοποίηση του λογισμικού απευθείας μέσω E-Mail.

Απαιτήσεις συστήματος
Λειτουργικό σύστημαWindows 11 (64-bit) Windows 10 (64-bit) version 1809 and later MAC OS
ΜνήμηWindows OS:Minimum: 8 GB RAM Recommended: 32 GB RAM
ΕπεξεργαστήςWindows OS:Minimum: 2.5–2.9 GHz processor (base) ARM Processors are not supported. Recommended: 3+ GHz processor (base), 4+ GHz (turbo)
Σκληρός δίσκοςWindows OS: 10 GB (suggested SSD)
ΟθόνηWindows OS:Conventional Displays: 1920 x 1080 with True Color High Resolution & 4K Displays: Resolutions up to 3840 x 2160

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Τιμές χονδρικής μέσα σε λίγα λεπτά! Ενδιαφέρεστε για αγορά προϊόντων σε τιμές χονδρικής; Κάντε εύκολα εγγραφή κάνοντας κλικ εδώ! Η χονδρική αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες και επιχειρήσειςΗ ταυτοποίηση και επιβεβαίωση της εταιρείας σας γίνετε μεσα σε λίγα λεπτά και ο λογαριασμός σας μετατρέπεται από απλό λογαριασμό σε λογαριασμό πελάτη B2B.

  • Κωδικός Προϊόντος: KS105542-10-1
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 134,90€
  • 79,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 64,44€

από τεχνικό της kounasoft.gr