Microsoft Windows 10 Home Ελληνικά 32/64-bit Ηλεκτρονική Άδεια

-74% Microsoft Windows 10 Home Ελληνικά 32/64-bit Ηλεκτρονική Άδεια

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    


Το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home προσφέρει, στον "χώρο του σπιτιού",  τόσο στους προχωρημένους, όσο και σε αρχάριους χρήστες την καλύτερη δυνατή υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Όπως κάθε άλλη παραλλαγή "home" από τη Microsoft, το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home μας εκπλήσσει με την πολύ “φιλική προς το χρήστη” νέα διεπαφή. Επιπλέον, ανάλογα με την πλατφόρμα, το Microsoft Windows 10 Home μπορεί να προσαρμόζεται στη συσκευή που χρησιμοποιείται και στις ιδιότητές της. Οι απαιτήσεις συστήματος για το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home είναι οι ίδιες με τις προηγούμενες δύο εκδόσεις, τα Windows 7 και 8.1. Για το λόγο αυτό, ακόμη και οι παλαιότεροι υπολογιστές μπορούν να χειριστούν τα Windows 10 Home χωρίς προβλήματα. 


Νέες Δυνατότητες στο Λειτουργικό Σύστημα Windows 10 Home

Εκτός από τις οπτικές αλλαγές, το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home περιλαμβάνει και νέα χαρακτηριστικά:

• Cortana: Βοηθός φωνής για διαισθητική λειτουργία του συστήματος

• Microsoft Edge: Το νέο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet αντικαθιστά τον προηγούμενο Internet Explorer

• Αναγνώριση προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων για περισσότερη ασφάλεια (η συσκευή πρέπει να είναι διαθέσιμη)

• Continuum: Μετάβαση στη λειτουργία tablet για καλύτερη χρήση των συσκευών αφής

• Windows Holographic: πλατφόρμα εφαρμογής για τα σχετικά γυαλιά δεδομένων HoloLens (επαυξημένη πραγματικότητα)


Προγράμματα και Παιχνίδια

Τα συνήθη προγράμματα για ημερολόγιο, αλληλογραφία, μουσική, βίντεο και φωτογραφίες περιλαμβάνονται επίσης στο λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home. Μια άλλη καινοτομία που συνοδεύει τα Microsoft Windows 10 Home είναι το νέο DirectX 12, το οποίο υποστηρίζει ακόμη καλύτερα την ποιότητα γραφικών. Επιπλέον, περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία για παιχνίδια, επιτρέποντας στους χρήστες να παίζουν ή να μεταδίδουν παιχνίδια από το Xbox One στον υπολογιστή μέσω του οικιακού δικτύου.


Ανανεώσεις Λειτουργιών στο Λειτουργικό Σύστημα Windows 10 Home

Το γνωστό μενού εκκίνησης έχει βελτιωθεί στο Microsoft Windows 10 Home και τώρα προσφέρει μια περιοχή με πλακίδια, τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις. Η επιφάνεια εργασίας στο νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home διαθέτει επίσης μια νέα λειτουργία που επιτρέπει τη χρήση πολλών εικονικών επιφανειών εργασίας(virtual desktops) για διαφορετικούς χρήστες. Το Windows Store κατά τη μετεγκατάσταση στο Microsoft Windows 10 Home προσαρμόστηκε και εναρμονίστηκε για όλες τις εκδόσεις.


Ασφάλεια και Προστασία της Ιδιωτικής Ζωής

Για λόγους ασφαλείας, το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home υποστηρίζει το πρότυπο FIDO Alliance 2.0 για τον έλεγχο ταυτότητας στο Internet. Ως αποτέλεσμα, εισήχθη ο έλεγχος ταυτότητας χρήστη, "Microsoft Hello", ο οποίος επιτρέπει τη σύνδεση χωρίς κωδικό πρόσβασης, εάν ο χρήστης έχει κάνει εγκατάσταση το υλικό (hardware) για αυτή την υπηρεσία. Όσον αφορά την προστασία των δεδομένων, οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος Windows 10 Home έχουν μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Στις ρυθμίσεις συστήματος, όλες οι συνδέσεις με τη Microsoft, οι οποίες παρέχουν δεδομένα με τη μορφή ανατροφοδότησης, μπορούν να οριστούν με πολύ προσωπικό τρόπο και με ξεχωριστή ρύθμιση για τις αντίστοιχες περιοχές.


Βέλτιστη Υποστήριξη μέσω του Microsoft Windows 10 Home

Στο μέλλον, σύμφωνα με τη Microsoft, δεν πρέπει να αναπτυχθούν, δηλ. να δημοσιευθούν άλλες εκδόσεις των Windows. Αντίθετα, η πρόταση της Microsoft είναι να προσφέρει τα Windows μόνο ως “υπηρεσία”. Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές των Windows 10 Home θα πρέπει να λαμβάνουν όχι μόνο ενημερώσεις για την επίλυση σφαλμάτων, αλλά και νέες λειτουργίες που δεν ήταν διαθέσιμες τη στιγμή της αγοράς. 


Απαιτήσεις συστήματος
ΠλατφόρμαWindows
Μνήμη1 GB για 32-bit ή 2 GB για 64-bit
ΕπεξεργαστήςΕπεξεργαστής ή SoC με τουλάχιστον 1 GHz
Σκληρός δίσκος16 GB για λειτουργικό σύστημα 32 bit ή 20 GB για λειτουργικό σύστημα 64 bit
Κάρτα γραφικώνDirectX 9 ή νεότερη έκδοση με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 1.0
Κάρτα ήχουΚ. Α.

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Τιμές χονδρικής μέσα σε λίγα λεπτά! Ενδιαφέρεστε για αγορά προϊόντων σε τιμές χονδρικής; Κάντε εύκολα εγγραφή κάνοντας κλικ εδώ! Η χονδρική αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες και επιχειρήσειςΗ ταυτοποίηση και επιβεβαίωση της εταιρείας σας γίνετε μεσα σε λίγα λεπτά και ο λογαριασμός σας μετατρέπεται από απλό λογαριασμό σε λογαριασμό πελάτη B2B.

  • Κωδικός Προϊόντος: WIN10H-1
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 229,90€
  • 59,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 48,31€

Διαθέσιμες Επιλογές

από τεχνικό της kounasoft.gr