Microsoft Windows 11 Enterprise Ελληνικά 32/64-bit Ηλεκτρονική Άδεια

-68% Microsoft Windows 11 Enterprise Ελληνικά 32/64-bit Ηλεκτρονική Άδεια

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    


Το Windows 11 Enterprise είναι μια έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft που αναπτύχθηκε ειδικά για τις επιχειρήσεις. Εκτός από τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται στα Windows 11 Pro, αυτή η έκδοση προσθέτει λειτουργίες που καθιστούν την καθημερινή εργασία στην επιχείρηση ευκολότερη και πιο αποδοτική. Η συμβατότητα με τις συσκευές αφής παρέχει ευελιξία στην εργασία σας και σχεδόν μπορείτε να εργάζεστε από οποιαδήποτε τοποθεσία για την επίτευξη των στόχων σας. Η σύγχρονη και φιλική προς το χρήστη διεπαφή επιτρέπει στους χρήστες να δουλεύουν διαισθητικά και το μενού έναρξης παρέχει την απαραίτητη σαφήνεια. Τα Windows 11 Enterprise προσαρμόζονται αυτόματα σε οποιαδήποτε συσκευή και στις επιμέρους ιδιότητες καθεμιάς από αυτές. Για παράδειγμα, η προβολή σε επιτραπέζιο υπολογιστή διαφέρει από την προβολή ενός tablet. Με ελάχιστες αλλαγές στις απαιτήσεις του συστήματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Windows 11 Enterprise σε παλαιότερες συσκευές χωρίς να χρειάζεται νέο υλικό για να παραμείνει σταθερό το σύστημα.


Ειδικά Χαρακτηριστικά στα Windows 11 Enterprise Edition:

• "Άμεση Πρόσβαση" για τη διαφανή και ασφαλή πρόσβαση των υπαλλήλων στο εταιρικό δίκτυο που εργάζονται σε απομακρυσμένες περιοχές.

• Το AppLocker είναι ο προηγμένος διάδοχος της Microsoft στο λογισμικό SRP (Restriction Policies), το οποίο επιτρέπει στους διαχειριστές να αποτρέψουν την “έναρξη” ή την εγκατάσταση ανεπιθύμητου λογισμικού

• Το “Branch Cache” η οποία απαιτεί Windows Server από το 2012, ελέγχει πριν από την πρόσβαση σε ένα αρχείο που βρίσκεται σε απομακρυσμένο διακομιστή, αν το ίδιο αντίγραφο είναι ήδη αποθηκευμένο και σε έναν τοπικά συνδεδεμένο  Η/Υ (client computer). Είναι μια τεχνολογία που προορίζεται για την προσωρινή αποθήκευση κεντρικών δεδομένων σε απομακρυσμένα γραφεία ή υποκαταστήματα της επιχείρησης, προκειμένου να μειωθεί η κυκλοφορία του δικτύου και να βελτιστοποιηθεί η χρήση του Wide Area Network (WAN). 

• Το Device Guard σας επιτρέπει να ορίσετε τις επιτρεπόμενες πηγές εφαρμογών

• Το "Windows To Go" σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε τα Windows 10 Enterprise σε ένα USB stick


Windows 11 Enterprise, η Ολοκληρωμένη Λύση για Επιχειρήσεις

Εκτός από αυτές τις αποκλειστικές λειτουργίες, τα Windows 11 Enterprise περιλαμβάνουν και άλλες επιχειρηματικές λειτουργίες όπως Domain Join, Group Policy Management, BitLocker, την Επιχειρηματική Λειτουργία για τον Internet Explorer (EMIE), Απομακρυσμένη Επιφάνεια Εργασίας (Remote Desktop), Πρόσβαση στη λειτουργία Assigned Access 8.1 (των Windows 8), καθώς επίσης και το πρόγραμμα Hyper-V. Τα Windows 11 Enterprise διαθέτουν επίσης όλες τις νέες δυνατότητες, όπως τον ψηφιακό βοηθό γλώσσας Cortana, το νέο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet Microsoft Edge, τη λειτουργία Continuum για συσκευές αφής και την αναγνώριση προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων για περισσότερη ασφάλεια. Κοινά προγράμματα για αλληλογραφία, ημερολόγιο, μουσική, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και το νέο DirectX 12 για βελτιστοποίηση γραφικών περιλαμβάνονται επίσης στο λειτουργικό σύστημα Windows 11 Enterprise. Επιπλέον, η έκδοση των Microsoft Windows 11 Enterprise έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί στον κατάλογο υπολογιστικού νέφους και στην υπηρεσία διαχείρισης ταυτότητας της Azure Active Directory. Με τη βοήθεια “μιας μοναδικής εγγραφής” (ενιαίας σύνδεσης) παρέχεται στους χρήστες πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές του υπολογιστικού νέφους SaaS, συμπεριλαμβανομένων των DropBox, του Office 365 και του Concur.


Υποστήριξη Επαγγελματικών Υπολογιστών μέσω του Microsoft Windows 11 Enterprise

Τα Windows θα λειτουργήσουν μόνο ως υπηρεσία στο μέλλον, γι’ αυτό και μετά τα Windows 11, δεν προγραμματίζονται άλλες εκδόσεις. Αλλά η Microsoft δεν επικεντρώνεται μόνο στη βελτιστοποίηση του συστήματος και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Η αρχή "Windows ως υπηρεσία" περιλαμβάνει νέες λειτουργίες που δεν συμπεριλήφθηκαν τη στιγμή της αγοράς. Έτσι, τα Windows 11 Enterprise συνεχώς επεκτείνονται και βελτιώνονται.


Απαιτήσεις συστήματος
ΠλατφόρμαWindows
Μνήμη1 GB για 32-bit ή 2 GB για 64-bit
ΕπεξεργαστήςΕπεξεργαστή ή SoC με τουλάχιστον 1 GHz
Σκληρός δίσκος16 GB για λειτουργικό σύστημα 32 bit ή 20 GB για λειτουργικό σύστημα 64 bit
Κάρτα γραφικώνDirectX 9 ή νεότερη έκδοση με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 1.0
Κάρτα ήχουΚ.Α.

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Τιμές χονδρικής μέσα σε λίγα λεπτά! Ενδιαφέρεστε για αγορά προϊόντων σε τιμές χονδρικής; Κάντε εύκολα εγγραφή κάνοντας κλικ εδώ! Η χονδρική αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες και επιχειρήσειςΗ ταυτοποίηση και επιβεβαίωση της εταιρείας σας γίνετε μεσα σε λίγα λεπτά και ο λογαριασμός σας μετατρέπεται από απλό λογαριασμό σε λογαριασμό πελάτη B2B.

  • Κωδικός Προϊόντος: WIN11ENT-1
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 499,90€
  • 159,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 128,95€

Διαθέσιμες Επιλογές

από τεχνικό της kounasoft.gr