Είστε εταιρία πληροφορικής και θέλετε τιμές χονδρικής; Κάντε την εγγραφή σας τώρα κάνοντας κλικ εδώ!

Microsoft Windows Server 2022 Device CALs

Microsoft Windows Server 2022 Device CALs

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    


Πληροφορίες προϊόντος  "Windows Server Device CALs"

Εάν αγοράσετε μια έκδοση των Windows Server 2008, 2012, 2016, 2019, 2022 θα λάβετε μια άδεια διακομιστή που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το λειτουργικό σύστημα διακομιστή στη συσκευή σας. Για να συνδεθείτε με άλλες συσκευές, χρειάζεστε “άδειες”, συγκεκριμένα τα Windows Server Device CALs (Client Access Licenses (Άδειες πρόσβασης πελάτη)). Αυτές είναι άδειες συσκευών που σας δίνουν δικαίωμα πρόσβασης στον διακομιστή και σε όλα τα δεδομένα σ’ αυτόν από συσκευές με άδεια χρήσης.


Επαληθεύστε Μεμονωμένες Συσκευές με τα Windows Device CAL

Με τις άδειες συσκευής, μπορείτε εύκολα να προσδιορίσετε ποιες συσκευές έχουν πρόσβαση στον διακομιστή της εταιρείας σας. Με μεμονωμένες άδειες χρήσης, μπορείτε να συνδέσετε όσες συσκευές χρειάζεστε. Με αυτό το πακέτο, λαμβάνετε Windows Server Device CALs που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή. Σε αντίθεση με τα User CALs, τα οποία είναι συνδεδεμένα με έναν συγκεκριμένο χρήστη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα από μια συσκευή, τα CALs συσκευών (Device CALs ) συνδέονται πάντοτε με την αντίστοιχη συσκευή.


Από Κοινού Βέλτιστη Αξιοποίηση των Πόρων

Τα CALs για συσκευές είναι ιδανικά για εταιρείες όπου πολλοί υπάλληλοι εργάζονται σε μία συσκευή. Με τα Windows Server Device CALs,, δεν χρειάζεται να αποκτήσετε πρόσβαση ανά εργαζόμενο, αλλά μόνο ανά συσκευή. Επιλέγοντας τα σωστά CALs, η εργασία γίνεται οικονομικά και εξοικονομείτε πόρους. Οι άδειες CAL συσκευών και οι άδειες CAL των χρηστών μπορούν επίσης να συνδυαστούν μεταξύ τους. Ωστόσο, δεν μπορείτε να τα χωρίσετε. Μια άδεια CAL είναι πάντα συνδεδεμένη με το σκοπό της. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε Windows Server Device CALs για Windows Server Standard ή Windows Server Datacenter.

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: CAL-S22-D
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 199,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 161,21€

Διαθέσιμες Επιλογές

από τεχνικό της kounasoft.gr