Είστε εταιρία πληροφορικής και θέλετε τιμές χονδρικής; Κάντε την εγγραφή σας τώρα κάνοντας κλικ εδώ!

Microsoft Windows Server 2022 User CALs

Microsoft Windows Server 2022 User CALs

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    

Όταν αγοράζετε ένα Windows Server 2008, 2012, 2016, 2019, 2022 λαμβάνετε μια άδεια διακομιστή που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα σε έναν υπολογιστή. Ωστόσο, χρειάζεστε περισσότερες άδειες για να δώσετε στους υπαλλήλους σας την πλήρη πρόσβαση στο διακομιστή. Αυτό γίνεται μέσω των αδειών χρήσης, των αποκαλούμενων αδειών χρήσης CAL για χρήστες (user CALs). 


Κάθε χρήστης Διακομιστή Χρειάζεται Ξεχωριστή Windows User CAL 

Τα Windows Server Device CALs (License Access Licenses) επιτρέπουν σε μεμονωμένους χρήστες να συνδεθούν σε δίκτυο με ένα λειτουργικό σύστημα Windows Server. Για να καταστήσετε το λειτουργικό σας σύστημα Windows Server χρησιμοποιήσιμο για όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες, χρειάζεστε αντίστοιχες άδειες CAL για χρήστες του Microsoft Windows Server. Για να συνδεθεί κάθε χρήστης με το σύστημα διακομιστή, πρέπει να επαληθευτεί γι’ αυτόν ξεχωριστή άδεια πρόσβασης. Στη συνέχεια, ο χρήστης θα έχει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα και τις υπηρεσίες του συστήματος διακομιστή, τα οποία έχουν εξουσιοδοτηθεί από τον διαχειριστή. Εύκολη πρόσβαση μέσω ατομικής πρόσβασης δεδομένων

Σε αντίθεση με τα Device CALs, γνωστά και ως άδειες συσκευής, τα User CALs για το Windows Server συνδέονται πάντοτε με έναν συγκεκριμένο χρήστη. Ο χρήστης θα λάβει ατομική πρόσβαση στα δεδομένα του διακομιστή και θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε οποιοδήποτε σταθμό εργασίας. Τα User CALs δεν συνδέονται με κάποια συγκεκριμένη συσκευή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άδειες αυτές θεωρούνται ιδιαίτερα κατάλληλες ιδίως εάν οι υπάλληλοί σας χρησιμοποιούν πολλαπλές συσκευές, όπως επιτραπέζιο υπολογιστή και φορητό υπολογιστή. Κάθε χρήστης έχει πλήρη πρόσβαση στο διακομιστή από οποιαδήποτε συσκευή μέσω της άδειας χρήσης του “Microsoft Windows Server User CAL”. Οι άδειες χρήσης κάνουν πιο ευέλικτη την εργασία και επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα. 


Συνδέστε  Όλους τους Υπαλλήλους με τον Διακομιστή

Το ποσό των αδειών CAL των χρηστών του Microsoft Windows Server που πρέπει να αγοράσετε θα εξαρτηθεί από το πόσοι υπάλληλοι θα χρειαστούν πρόσβαση στο διακομιστή. Αυτό το πακέτο περιέχει 5 άδειες CAL για χρήστες (5 User CALs). Αυτό σημαίνει ότι ακριβώς 5 χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον διακομιστή. Μπορείτε να επεκτείνετε τις άδειες CAL για χρήστες του Windows Server όπως επιθυμείτε και έτσι να δώσετε στους υπαλλήλους σας πρόσβαση στο διακομιστή. Προσαρμόστε την απαιτούμενη ποσότητα αδειών CAL ακριβώς στις ανάγκες σας και εργαστείτε αποδοτικά εξοικονομώντας πόρους στην εταιρία σας..


Σημείωση: User CALs και  Device CALs μπορούν να συνδυαστούν αλλά δεν χωρίζονται.. Είναι πάντοτε δεμένοι με το σκοπό τους. Μια άδεια χρήσης CAL για χρήστες Windows μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το Windows Server Standard και το Windows Server Datacenter. 


 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: CAL-S22-U
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 199,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 161,21€

Διαθέσιμες Επιλογές

από τεχνικό της kounasoft.gr