Είστε εταιρία πληροφορικής και θέλετε τιμές χονδρικής; Κάντε την εγγραφή σας τώρα κάνοντας κλικ εδώ!

Windows Server 2022 Standard 24 Core P73-08444 Ηλεκτρονική Άδεια

-67% Windows Server 2022 Standard 24 Core P73-08444 Ηλεκτρονική Άδεια

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    


Windows Server 2022 Standard

Το νέο Windows Server 2022 standard είναι η εξέλιξη του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος Windows Server 2019. Είναι κατάλληλο για τα περισσότερα σενάρια υποδομών αλλά και για workloads όπως το Microsoft SQL Server ή το Microsoft SharePoint. Πέρα από τα πρότυπα ασφαλείας του Windows Server 2016, παρέχει αποτελεσματικές δυνατότητες προστασίας από απειλές. Οι εικονικές μηχανές (VM) που προστατεύουν ευαίσθητες εφαρμογές έχουν αναπτυχθεί περαιτέρω. Υποστηρίζονται επίσης τα VM Linux. Οι διαχειριστές μπορούν τώρα εύκολα να κρυπτογραφούν τμήματα δικτύου μεταξύ διακομιστών. Η Προηγμένη Προστασία Απειλών (ATP) του Windows Defender έχει συμπεριληφθεί σε αυτήν την έκδοση, η οποία παρέχει προληπτική προστασία από επιθέσεις σε Windows Server 2022 Standard. Επιτρέπει επίσης τη διαχείριση ολόκληρου του κύκλου ασφαλείας κεντρικά. 


Εξαιρετικά Λειτουργικό Εργαλείο Διαχείρισης Διακομιστή

Η έκδοση του Windows Server 2022 κάνει δυνατά τα σενάρια υβριδικού σύννεφου. Αυτή η αναβάθμιση βασίστηκε στο Πρόγραμμα Χονολουλού που παρουσιάστηκε το 2017. Μέσω αυτού του συστήματος, τα υπάρχοντα περιβάλλοντα Windows Server συνδέονται εύκολα με τις νέες υπηρεσίες cloud. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν τα Azure Backup, Disaster Recovery, Azure File Sync και άλλες υπηρεσίες της Microsoft σε υπάρχουσες υποδομές και εφαρμογές. Το Honolulu Project είναι ένα αποδοτικό εργαλείο διαχείρισης διακομιστών που λειτουργεί ως κεντρική διασύνδεση για τη διαχείριση διακομιστών που λειτουργούν υπό Windows 2020, 2019, 2016 ή 2012R2 με ή χωρίς GUI. Τυπικές εργασίες όπως η παρακολούθηση επιδόσεων ή η διαμόρφωση διακομιστή καθίστανται ευκολότερες επειδή έχουν σχεδιαστεί διαφορετικά στο Project Honolulu. Η διαχείριση των υπηρεσιών των Windows σε αρχιτεκτονικές με μεικτούς εξυπηρετητές έχει επίσης απλοποιηθεί. 


Μικρότερα Κοντέινερ και Υποδομές HCI

Το Windows Server 2022 Standard παρέχει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσουν τις υπάρχουσες εφαρμογές καθώς λειτουργούν με τεχνολογίες κοντέινερ. Οι εικόνες μπορούν να μειωθούν στο ένα τρίτο του τρέχοντος μεγέθους τους. Αυτό μειώνει επίσης το χρόνο λήψης κατά περίπου 72%. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για το πρόγραμμα Kubernetes, ένα κοντέινερ-σύστημα (container system), το οποίο είναι ανοιχτού-κώδικα. Οι υπερσύγχρονες υποδομές (HCI) ήταν ήδη διαθέσιμες από το Windows Server 2019 και το πρόγραμμα Windows Server Software Defined και έχουν συμπεριληφθεί και σε αυτή την έκδοση. Έτσι, στον Windows Server 2022, οι προ-ρυθμισμένες λύσεις HCI είναι ενσωματωμένες για να βοηθήσουν στην ικανοποίηση των απαιτήσεων υπολογιστικής και αποθήκευσης. Αυτές οι πτυχές μπορούν να αντιμετωπιστούν από το Project Honolulu, το οποίο απλοποιεί την καθημερινή εργασία με εφαρμογές HCI.


Ο Windows Server 2022 Επεκτείνει την Απόδοση και την Αξιοπιστία

Είναι επίσης δυνατή η χρήση του ως Remote Desktop Session Host (RDSH). Τα προγράμματα που βασίζονται στα Windows ή ολόκληρη η επιφάνεια εργασίας μπορούν να μοιράζονται μεταξύ των χρηστών καθώς εκτελούνται στον κεντρικό υπολογιστή. Οι νέες λειτουργίες διαχείρισης μνήμης που έχουν προστεθεί σε αυτή την έκδοση είναι επίσης ενδιαφέρουσες. Οι υπηρεσίες Αποθήκευσης Μετάπτωσης (Storage Migration Services (SMS)) επιτρέπουν, πάνω από όλα, την ενημέρωση των παλαιών διακομιστών αρχείων στην έκδοση 2022. Με αυτόν τον τρόπο ενημερώνονται τα δεδομένα, τα δικαιώματα πρόσβασης και οι ρυθμίσεις. Η μετάπτωση - μετακίνηση αποθήκευσης(storage migration) μεταφέρει την ταυτότητα του παλιού διακομιστή σε ένα νέο, έτσι ώστε ο προηγούμενος υπολογιστής να μπορεί να αποσυνδεθεί από το δίκτυο. Τα απαραίτητα εργαλεία περιλαμβάνονται στα εργαλεία της Χονολουλού. Το Windows Server 2019 Standard περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα Storage Replica. Συμπεριλήφθηκε στο Datacenter Edition του Windows Server 2016 για αναπαραγωγή όγκων μεταξύ διακομιστών και συμπλεγμάτων (clusters). Ο Windows Server 2022 έρχεται επίσης με μια γραφική διεπαφή που μερικοί χρήστες θα την ήθελαν και  στην έκδοση 2016.


Απαιτήσεις συστήματος
ΜνήμηΜονάδες μνήμης 512 MB ECC και 800 MB για εγκαταστάσεις VM
Επεξεργαστής1.4 GHz 64-bit EMT64 ή AMD64, quad-core συνιστάται
Σκληρός δίσκοςγια τον πυρήνα 32 GB, για το GUI άλλα 4 GB
Ελεγκτής δίσκουΕλεγκτής δίσκου συμβατού με PCI Express

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: WS22S-24
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 1.499,90€
  • 499,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 403,15€

από τεχνικό της kounasoft.gr