Microsoft Windows 11 Pro Ελληνικά για 5 Χρήστες Ηλεκτρονική Άδεια

-25% Microsoft Windows 11 Pro Ελληνικά για 5 Χρήστες Ηλεκτρονική Άδεια

Χρόνος παράδοσης: 60-90 λεπτά

Παράδοση μέσω e-mail

Άμεση λήψη λογισμικού + κλειδί ενεργοποίησης

Γλώσσα: Ελληνικά και multilanguage

Πιστοποιητικό λογισμικού

Επιβεβαίωση αγοράς με τιμολόγιο συμπ. ΦΠΑ

    


--> Εφάπαξ αγορά για 5 Η/Υ (1 κλειδί = 5 ενεργοποιήσεις)

--> Η λύση για επιχειρήσεις!

Το Windows 11 Pro είναι το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες χρήστες και επιχειρήσεις. Εκτός από τις συνήθεις συσκευές όπως οι υπολογιστές και οι φορητοί υπολογιστές, το λειτουργικό σύστημα Windows 11 Pro μπορεί επίσης να λειτουργεί και σε συμβατά tablet. Έτσι, το Microsoft Windows 11 Pro σε κάθε συμβατή πλατφόρμα παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες που χρειάζεται ένας επαγγελματίας χρήστης.


Το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 11 Pro προσφέρει τη καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε όσους ασχολούνται με υπολογιστές, ειδικά σε προχωρημένους χρήστες καθώς και σε επιχειρήσεις. Το λειτουργικό σύστημα Windows 11 Pro διακρίνεται, όπως και οι προηγούμενες παραλλαγές της Microsoft "Pro", για το φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας που προσφέρει στον χρήστη. Το Microsoft Windows 11 Pro προσαρμόζεται επίσης σε κάθε συσκευή κάνοντας διαθέσιμη σ’ αυτήν όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Όσο για τις απαιτήσεις συστήματος σχετικά με το λειτουργικό σύστημα Windows 11 Pro, αυτές σχεδόν δεν άλλαξαν σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες εκδόσεις (Windows 10 και Windows 8.1). Ως εκ τούτου, ακόμη και οι παλαιότεροι υπολογιστές δεν θα έχουν προβλήματα με τα Windows 11 Pro, τα οποία προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα για εταιρείες που επιθυμούν να ενημερώσουν το λειτουργικό τους σύστημα στην νέα έκδοση.


Νέες Δυνατότητες στο Λειτουργικό Σύστημα Windows 11 Pro

Το λειτουργικό σύστημα Windows 11 Pro παρέχει στους χρήστες τις αποκαλούμενες "επιχειρηματικές λειτουργίες", όπως Domain Join, Group Policy Management, BitLocker, την Επιχειρηματική Λειτουργία για τον Internet Explorer (EMIE), Απομακρυσμένη Επιφάνεια Εργασίας (Remote Desktop), Πρόσβαση στο 10 καθώς επίσης και το πρόγραμμα Hyper-V. Επιπλέον, το λειτουργικό σύστημα Windows 11 Pro μαζί με τις επαγγελματικές λειτουργίες προσφέρει επίσης και νέες γενικές δυνατότητες και προγράμματα όπως:

• Cortana: Βοηθός φωνής για τη διαισθητική λειτουργία του συστήματος

• Microsoft Edge: Το νέο πρόγραμμα περιήγησης Internet που αντικαθιστά τον προηγούμενο Internet Explorer

• Αναγνώριση προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων για ακόμη περισσότερη ασφάλεια (οι κατάλληλες συσκευές πρέπει να είναι διαθέσιμες)

• Continuum: Μετάβαση στη λειτουργία tablet για καλύτερη χρήση των συσκευών αφής

• Windows Holographic: πλατφόρμα εφαρμογής για τα σχετικά γυαλιά δεδομένων HoloLens (επαυξημένη πραγματικότητα)


Κοινά προγράμματα για αλληλογραφία, ημερολόγιο, μουσική, φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και το νέο DirectX 12 για τη βελτιστοποίηση γραφικών, περιλαμβάνονται επίσης στο λειτουργικό σύστημα Windows 11 Pro. Επιπλέον, η έκδοση των Microsoft Windows 11 Pro έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί στον κατάλογο υπολογιστικού νέφους και στην υπηρεσία διαχείρισης ταυτότητας της Azure Active Directory. Με τη βοήθεια “μιας μοναδικής εγγραφής” (ενιαίας σύνδεσης) παρέχεται στους χρήστες πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές του υπολογιστικού νέφους SaaS, συμπεριλαμβανομένων των DropBox, του Office 365 και του Concur.


Ανανεώσεις Λειτουργιών στο Λειτουργικό Σύστημα Windows 11 Pro

Στα Microsoft Windows 11 Pro, όπως και στην έκδοση Home Edition, το μενού Έναρξη (Start) έχει βελτιωθεί. Τώρα προσφέρει μια περιοχή με πλακίδια, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές λειτουργίες. Επίσης, η επιφάνεια εργασίας του λειτουργικού συστήματος Windows 11 Pro διαθέτει μια νέα δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών εικονικών επιφανειών εργασίας (virtual desktops) για διαφορετικές χρήσεις. Το Microsoft Windows 11 Pro παρέχει επιπλέον πρόσβαση σε ένα επιχειρηματικό κατάστημα.


Ασφάλεια και Προστασία της Ιδιωτικής Ζωής

Το FIDO Alliance Standard 2.0 υποστηρίζεται επίσης από το λειτουργικό σύστημα  Windows 11 Pro όσον αφορά τον έλεγχο ταυτότητας στο Internet. Επιπλέον, για ένα πιο προσωπικό τρόπο σύνδεσης στον Η/Υ που χρησιμοποιεί το πρόσωπο, το δακτυλικό αποτύπωμα ή το PIN σας, προστέθηκε και το Microsoft Hello, που διευκολύνει τον έλεγχο ταυτότητας με βιομετρικό χρήστη για σύνδεση χωρίς κωδικό πρόσβασης. Από την άποψη της προστασίας δεδομένων, η έκδοση των Microsoft Windows 11 Pro περιλαμβάνει και την λειτουργία Enterprise Data Protection (EDP) για τη διαχείριση δεδομένων μεταξύ των πλατφορμών.


Επαγγελματική Υποστήριξη Υπολογιστών μέσω του Microsoft Windows 11 Pro

Τα Windows θα λειτουργήσουν μόνο ως υπηρεσία στο μέλλον, γι 'αυτό τον λόγο μετά τα Windows 11 δεν προγραμματίζονται άλλες εκδόσεις. Αλλά η Microsoft δεν επικεντρώνεται μόνο στη βελτιστοποίηση του συστήματος και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Η αρχή "Windows ως υπηρεσία" περιλαμβάνει νέες λειτουργίες που δεν συμπεριλήφθηκαν τη στιγμή της αγοράς. Έτσι, τα Windows 11 συνεχώς επεκτείνονται και βελτιώνονται.

Απαιτήσεις συστήματος
ΠλατφόρμαWindows
Μνήμη1 GB για 32-bit ή 2 GB για 64-bit
ΕπεξεργαστήςΕπεξεργαστή ή SoC με τουλάχιστον 1 GHz
Σκληρός δίσκοςΧώρος στο σκληρό δίσκο 16 GB για λειτουργικό σύστημα 32 bit ή 20 GB για λειτουργικό σύστημα 64 bit
Κάρτα γραφικώνDirectX 9 ή νεότερη έκδοση με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 1.0
Κάρτα ήχουΚ.Α.

 

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μας? 

 

Τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς είναι κλειδιά ενεργοποίησης που παραδόθηκαν αρχικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες σε έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Αυτός πλήρωσε την αντίστοιχη αμοιβή στον κάτοχο και έτσι έλαβε τα κλειδιά προϊόντος, η χρήση των οποίων δεν υπόκειται σε κανένα χρονικό όριο. Κάνουμε χρήση του δικαιώματός μας και αγοράζουμε μεγάλο αριθμό μη ενεργοποιημένων κλειδιών από κατάλληλους διανομείς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα κέρδη μας δεν ανέρχονται σε αυτά των αρχικών κατόχων. Αντίθετα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή σχέση "τιμής-απόδοσης" ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στο μέλλον. 

 

Χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη κερδίσει από την ποιότητά μας - γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

 

Σημαντικό: 

 

"Προσοχή σε ξένες εταιρίες που σας υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκτυπο. Εμπιστευθείτε εμάς, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου και επιλέξτε τα προϊόντα μας με την νόμιμη οδό."

 

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται με νόμιμο τιμολόγιο για την επιχείρησή σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Τιμές χονδρικής μέσα σε λίγα λεπτά! Ενδιαφέρεστε για αγορά προϊόντων σε τιμές χονδρικής; Κάντε εύκολα εγγραφή κάνοντας κλικ εδώ! Η χονδρική αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες και επιχειρήσειςΗ ταυτοποίηση και επιβεβαίωση της εταιρείας σας γίνετε μεσα σε λίγα λεπτά και ο λογαριασμός σας μετατρέπεται από απλό λογαριασμό σε λογαριασμό πελάτη B2B.

  • Κωδικός Προϊόντος: WIN11P
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 399,90€
  • 299,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 241,85€

Διαθέσιμες Επιλογές

από τεχνικό της kounasoft.gr